2 dagen in Yosemite National Park

Toen we naar Yosemite National Park gingen waren we eigenlijk een beetje lui geworden. We waren al meer dan een week aan het hiken in Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon, Zion National Park en Sequoia National Park. Het waren ook onze twee laatste dagen van de road trip door Amerika, hierna gingen we weer met het vliegtuig terug in San Francisco.

Gelukkig waren de meeste hoogte punten van Yosemite goed te bereiken met de auto. Af en toe zijn we gestopt bij punten als de Tunnel View, El Capitan en Half Dome. De Yosemite Falls stond droog, dat komt omdat de waterval uit gesmolten sneeuw bestaat en dat is op rond augustus. Op de tweede dag zijn naar het uitzicht van Glacier Point gegaan.

We waren maar twee dagen in Yosemite National Park, dat is natuurlijk veel te kort om alles te zien. Het park is enorm en je kunt er van alles doen, zoals wandelen, klimmen en kamperen. Daar zijn we niet aan toe gekomen, maar we hebben wel veel mooie uitzichten gezien.

P1030486 P1030499 P1030501 P1030548 P1030562 P1030585 P1030588 P1030593

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

2 Comments
  1. Herkenbaar! Ook wij waren na al dat andere natuurgeweld als laatste bestemming bij Yosemite aangekomen. Op een gegeven moment weet je gewoon niet meer wat je het mooiste vindt haha!
    Wij waren er ook twee dagen en hebben de Tioga Pass, Tunnel View, Glacier Point en de Mariposa Grove gezien. Allemaal prachtig!

  2. Oh Yosemite <3 Ongeveer anderhalve maand geleden ook hier rond gereden. Ik vond het zooo mooi! Het was voor ons het eerste Nationale Park van de rond trip dus wat dat betreft was het extra speciaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.