Playa de la Malvarrosa

Een week lang was ik bij mijn vader op bezoek in Valencia en elke dag lag ik lekker op Malvarrosa te bakken. Nee, ik heb echt helemaal niets cultureels gedaan in Valencia, alleen maar geluierd en gegeten. Het zijn hectische weken voor mij geweest in Nederland, relatie uit, een nieuw huis en een hoge werkdruk. Dus de vakantie was welverdiend, vond ik. Hopelijk wordt het binnenkort allemaal wat rustiger en kan ik weer meer met mijn blog bezig!

Mijn vader woont in het centrum van Valencia en het strand is goed te bereiken per tram. Ik deed er een kwartiertje over. Playa de la Malvarrosa is een zandstrand van ongeveer een kilometer lang. Het strand heeft een lange boulevard met allemaal palmbomen. Doordeweeks was het lekker rustig op het strand en in het weekend wat drukker.

Meestal huurde ik samen met mijn zus een strandbed voor 4,40 euro per bedje. Die zetten we dan dicht bij het water neer. We namen ons eigen drinken en eten mee want er zijn niet heel veel strandtentjes. Wel viel me op dat er veel sportgelegenheden zijn, zoals volleybalnetten. Een parasol is ook wel lekker, het is behoorlijk heet op het strand. Zelfs het zeewater is al vrij warm!

Processed with VSCOcam with f2 preset malvarrosa valencia 2 malvarrosa valencia 3 malvarrosa valencia 5 malvarrosa valencia 6 malvarrosa valencia 7 malvarrosa valencia 8Processed with VSCOcam with f2 preset malvarrosa valencia 9 malvarrosa valencia 12 malvarrosa valencia 10 Processed with VSCOcam with c1 preset

No Comments Yet
  1. Net terug van 3 maanden stage in een wintersportgebied en nu nog even snel opzoek naar een gebied om de zomermaanden door te brengen. Als ik jouw foto’s zie wil ik direct vertrekken! Echt heel mooi, dus zeker even kijken naar Valencia, dankje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.