7x lekker eten uit New York

Zoals de meeste mensen ben ik gek op eten. Ik probeer overal ter wereld zoveel mogelijk nieuwe dingen. Het leuke aan een stad als New York is dat je er eten vanuit de hele wereld kunt krijgen. Een van mijn favoriete uitjes in New York was dan ook een food tour door Greenwich Village. We gingen naar allemaal plekjes waar je normaal nooit zou komen en aten daar kleine hapjes.

Maar ik ging er vaker op uit om te eten, zo at ik in de Chinese buurt, at ik bij een restaurant waar alles zonder suiker wordt gemaakt en kocht ik natuurlijk een hotdog bij een hotdog stand. Bekijk hier de foto’s van een deel van mijn food belevenissen in New York.

IMG_1760

Deze cupcake kocht ik bij Molly’s Cupcakes in Greenwich Village en at ik op terwijl ik lekker in Central Park zat uit te rusten.

 

IMG_1823

Italiaanse cannoli uit Bleecker Street.

 

IMG_1824

Een falafel bal in een klein barretje op McDougal Street.

 

IMG_1825

Deze Italiaanse rijstbal at ik ook tijdens de food tour door Greenwich Village.

 

IMG_1968

In New York word je doodgegooid met hotdog kraampjes. Deze hotdog scoorde ik als tussendoortje op Times Square.

 

IMG_1977

Het leuke aan China Town in New York is dat je echt het idee hebt dat je in China bent. Het is heel groot en uithangborden zijn niet meer in het Engels maar in Chinese tekens. Ik ging bij een restaurant eten waar ze geen Engels konden en geen menukaart hadden. De naam weet ik ook niet want dat stond in Chinese tekens. Ze kwamen daar gewoon langs met een karretje vol met eten en daar mocht je iets van kiezen. Een van de keuzes die ik maakte waren deze varkentjes.

 

IMG_1978HU Kitchen was absoluut mijn favoriete lunch spot in New York. Alles was gezond en het eten bevatte geen suiker of E-nummers. Hier at ik onder andere deze met quinoa gevulde paprika.

Wil je ook weten naar welke bars en restaurants in ging in New York? Bekijk het dan hier!

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.