De leukste restaurants van Bali – 2017

Het leukste aan Bali vind ik het lekkere eten. Je kunt elke dag gaan eten in de meest geweldige restaurants en het is allemaal betaalbaar. Van luxe beach clubs tot gezonde, clean eating tentjes. Bali heeft het allemaal.

Het werd een soort hobby van mij om de beste restaurants in Bali te zoeken met een redelijke prijs. Ik heb heel veel restaurants geprobeerd en dit waren mijn favorieten in Seminyak, Canggu en Ubud. En ik heb geen Bali belly gekregen 🙂

Seminyak & Canggu

The Spicy Coconut: Mijn favoriete ontbijttentje, hier ben ik minstens vijf keer geweest. We bestelden hier een ‘Fuel Me Up’ met scrambled tofu, pompoen brood, groente, hummus en pesto en daarbij bestelden we een smoothie bowl. Natuurlijk nam ik er als drankje een verse kokosnoot bij.

Watercress: Een beetje moeilijk te vinden maar hier ging ik ook graag heen voor ontbijt of lunch. Gezond en lekker eten.

Nook: Het leukste uitzicht in Seminyak. Iets buiten het drukke centrum te midden van rijstvelden. Hier hebben ze een gevarieerd menu dus voor ieder wat wils.

Potato Head Beach Club: Enorme strandclub met een mooi zwembad. Een mooi plekje om de zonsondergang te bekijken met een cocktail in je hand. Er is wel een minimum bedrag wat je moet spenderen om bij het zwembad te mogen zitten.

Cafe Bali Organic: Organic food, lekker ontbijt.

The Shady Shack: Hip en gezond. Hier ging ik een paar keer ontbijten en lunchen.

Peloton Supershop: Gezond eten en vitamine shots.

The Savage Kitchen: Gezond eten en smoothies.

Finns Beach Club: Luxe aan het strand, lekkere cocktails en een mooi zwembad. Er geldt hier ook een minimumbedrag dat je moet spenderen om naar binnen te kunnen.

Old Man’s: Coole surf tent aan het strand met een leuke sfeer. De plek om ‘s avonds een drankje te doen in Canggu.

Dandelion: Erg lekker Indonesisch eten tegen een goede prijs. Het personeel is erg aardig en legt graag dingen uit over het restaurant.

Betelnut: Hier is het altijd druk, het is een goedkoop backpacker restaurant met lekkere kip wraps.

The Slow: Nieuw, hip restaurant met een mooi interieur en goed eten.

Ubud

Moksa: Dit was onze ultieme favoriet in Ubud. Hier kwamen we voor alle maaltijden, ontbijt, lunch en avondeten. Bij Moksa serveren ze alleen plantaardig voedsel. Als je dus een pasta bestelt, dan is de pasta gemaakt van bijvoorbeeld reepjes courgette. Ik ben geen vegan, maar dit vond ik wel interessant.

Sweet Orange Warung: Mijn tweede favoriet in Ubud was Sweet Orange Warung. Een klein restaurant in het midden van de rijstvelden.

Puspa’s Warung: Een klein Indonesisch restaurantje. Heel lekker eten en heel goedkoop.

Who’s Who: Schnitzel en Franse frietjes van een Belgische eigenaar.

Uma Mandi: Mooi uitzicht op de rijstvelden en een lekkere nasi goreng als lunch.

Wat is jouw favoriete restaurant op Bali?

The Shady Shack
The Slow
Dandelion
Finns Beach Club
Peloton Supershop
Nook
The Spicy Coconut
Moksa
Puspa’s Warung

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.