Berlin-Tempelhof

Tempelhof is een verlaten vliegveld in Berlijn. Het was gezellig op Tempelhof toen ik er was. Het was een erg warme zondag en mensen waren aan het barbecueën, sporten, fietsen, wandelen en op het gras aan het liggen. Er werd ook een soort Afrikaans feest gehouden dus er was gezellige muziek.

Luchthaven

Luchthaven Berlin-Tempelhof is een voormalige luchthaven in Berlijn. De luchthaven werd op 30 oktober 2008 gesloten. Sindsdien wordt het enorme terrein voornamelijk gebruikt ter recreatie. Ik ben niet dichtbij het gebouw zelf geweest omdat ik meer zin had om de startbaan te bekijken en daarna een rustig plekje in het veld te zoeken. Er waren een paar boompjes dus daar zijn we even onder gaan liggen om wat schaduw te krijgen in de brandende zon.

Als een echte reisliefhebber vond het eigenlijk wel cool om even op de startbaan van een vliegveld te lopen. Want wanneer krijg je die kans nou?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.