Bliksembezoek aan het Gardameer

Tijdens onze roadtrip maakten we een bliksembezoek aan het Gardameer. We wilden van Kroatië naar Zürich en besloten daarom een stop te maken bij het Gardameer om de reis te breken. We kwamen ‘s middags aan en hebben bij het meer gelegen. Daarna hebben we een lange wandeling langs het meer gemaakt. Het was een mooie weg en we kwamen uit bij het dorpje Malcesine.

Malcesine

Het dorpje bleek super mooi en had een kasteel met allemaal leuke huisjes en restaurantjes binnen we kasteelmuur. We hebben daar een afhaal pizza gehaald en toen hebben we die langs het meer opgegeten. Tijdens het lopen zagen we dat heel veel mensen dat deden en dat leek ons ook gezellig. We bleven bij het meer tot het donker werd en liepen toen terug om te gaan slapen.

Processed with VSCO with a5 preset

Torbola

De volgende ochtend gingen we rond 10 uur op pad richting het noorden van het meer. We reden naar het dorpje Torbola en hebben daar even wat gedronken. Het noorden was toch wat toeristischer dan we hadden gehoopt en we wilden weer terug naar de strandjes bij Malcesine. We zijn terug gereden en gingen bij het meer liggen. Daar vielen we allebei even in slaap en toen we wakker werden was het een beetje bewolkt aan het worden. Om 13 uur besloten nog even wat cadeaus te kopen voor het thuisfront. We hebben daarna nog een pizza gegeten bij een restaurant aan het water en rond 3 uur zaten we in de auto richting Zürich.

Wat vind jij van het Gardameer?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.