Carmel, de ‘American dream’

Ik ben maar heel even in Carmel geweest, maar dit plaatsje is het echt waard om een blog aan te wijden. We verbleven in Monterey en reden de autoroute 17-Mile Drive. Aan het eind kwamen we in Carmel terecht, een klein dorp in het noorden van Californië. Meteen reden we langs het mooie witte strand. We aarzelden niet om hier een wandeling te maken. Er hing een relaxte sfeer op het strand. Het was niet super warm dus er lagen geen mensen op handdoekjes te zonnen. Wel waren er mensen hun hond aan het uitlaten, yoga oefeningen aan het doen en aan het surfen.

We hebben een tijdje op het strand gezeten en naar de hoge golven en surfers gekeken. Ook vielen de mooie huizen in Carmel op, met uitzicht op het strand. Ik zag het gelijk helemaal voor me om daar te wonen en net zo’n relax leven te leiden als de mensen op het strand. Helaas kwam ik er achter dat de leefstijl erg populair blijkt te zijn, de huisprijzen liepen namelijk in de miljoenen. Later zag ik dat Clint Eastwood burgemeester geweest is in Carmel en dat er veel bekende acteurs en actrices gewoond hebben.

1 carmel californie2 carmel californie 3 carmel californie 4 carmel californie 5 carmel californie 6 carmel californie 7 carmel californie 8 carmel californie 9 carmel californieZou jij hier ook wel willen wonen?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.