De 5 mooiste stranden van Margaret River

Margaret River is een klein stadje in het zuidwesten van West-Australië. De Margaret River Wine Region eromheen is enorm en staat bekend om haar prachtige stranden. Dit maakt Margaret River een perfect vakantieoord en een geweldige locatie voor bruiloften. Dit zijn de 5 stranden die je absoluut niet mag missen in Margaret River.

Redgate Beach

Hier kwam ik heel vroeg in de ochtend. De surfers probeerden nog wat golven te pakken voordat ze naar hun werk moesten. Je kunt hier mooi wandelen of gaan zwemmen. Pas wel op voor de sterke stroming en de rotsen bij Redgate.

Yallingup

Je zult versteld staan als je op de weg naar Yallingup rijdt, want je krijgt er een prachtig uitzicht. Het strand zelf is enorm en de golven zijn hoger dan ik ooit gezien heb. Bij het strand in Yallingup is ook een mooie picknickplaats met gratis barbecues.

Hamelin Bay

Het strand was prachtig, maar ik was nog meer onder de indruk van de enorme stingrays oftewel pijlstaartroggen die hier rond zwommen. De roggen leven in ondiep water en zwemmen op en neer bij de kust van Hamelin Bay. Als je ze niet kunt vinden, kijk dan bij steiger. Daar zag ik er heel veel. Pas wel op dat je niet op ze gaat staan!

Dunsborough

In Dunsborough vond ik een leuk plekje bij Bay View Cres om de auto te parkeren. Hier kun je fijn picknicken aan het strand bij deze rustgevende baai. Er zijn hier bijna geen golven en het water is ondiep.

Busselton

Maak zeker de tijd vrij om langs Busselton te gaan. Er is hier een pier van maar liefst 1,8 km lang, de langste pier die ik ooit gezien heb. Je kunt hier langs de pier in de oceaan springen of je kunt op het strand badderen in ondiep water.

Hamelin Bay
Hamelin Bay
Redgate Beach
Redgate Beach
Yallingup Beach
Yallingup Beach
Dunsborough Beach
Dunsborough Beach
Busselton Jetty
Busselton Jetty

Klik op de link voor meer foto’s: #GlampackerGuideMargaretRiver

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

1 Comment
  1. Hi Laura we zijn op weg naar Brussel en omdat dat lang duurt kunnen we mooi jouw site bewonderen. groeten vooral aan Toby van z’n oude tante Thea, Lex, oma en Wilma

Leave a Reply

Your email address will not be published.