Envy

Envy

Een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam is Envy. Het restaurant ligt op een mooie locatie, aan de Prinsengracht. Mijn vriend en ik houden er van om op een date de hele avond te dineren en daar is Envy een perfecte plek voor.  Op de menukaart kun je zelf gerechtjes kiezen maar wij kozen voor de Envy’s Chef Choice, waarbij je meerdere gangen krijgt. Een uitgebreide proeverij samengesteld door de chef. Omdat Envy op loopafstand van ons huis is, hoefden we niet meer te rijden en vroegen we bij iedere gang welke wijn erbij paste. Ik heb helaas geen goede foto’s van het eten kunnen maken want het was te donker voor mijn camera, maar ik kan wel vertellen dat het eten prachtig gepresenteerd wordt en ook erg goed smaakt!

Envy

Envy maakt deel uit van IQ Creative, het bedrijf dat ook de restaurants Supperclub, Supperclub Cruise, Nevy, Nomads, Mazzo, wijnbar Vyne, Mercat en Heineken Hoek exploiteert. Voor het zesde jaar op rij is Envy door Michelin bekroond met een ‘Bib Gourmand’. Ook ontvingen ze 14 punten van Gault Millau.

Envy

© William Maanders Photography

www.envy.nl

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.