Hollywood Walk of Fame

1 hollywood walk of fame

 

Walk of Fame

De Walk of Fame stond altijd hoog op mijn bucketlist. Een van onze eerste stops in L.A. was dan ook de Hollywood Boulevard. We hebben onze auto in een parkeergarage op de kruising met Vine St. gezet. De Walk of Fame was veel langer dan ik dacht, hij loopt over heel Hollywood Boulevard en zelfs nog verder op Vine St. We zagen veel stenen van voor ons bekende en onbekende beroemdheden.

5 hollywood walk of fame

7 hollywood walk of fame

8 hollywood walk of fame

9 hollywood walk of fame

 

Michael Jackson

We hadden het eigenlijk wel een beetje gezien, maar we waren nog op zoek naar Michael Jackson. Dat was de enige ster die we konden bedenken die we echt graag wilden zien. We dachten dat we hem op Vine St. gevonden hadden maar een voorbijganger legde ons uit dat het de verkeerde Michael Jackson was en dat de goeie steen verderop Hollywood Boulevard lag. Hij zei dat we hem vanzelf wel zouden zien omdat er altijd veel mensen omheen staan. We zijn daarheen gelopen en zijn toen via Sunset Boulevard terug gelopen naar de auto. Dit was bij elkaar een flink eind lopen.

10 hollywood walk of fame

11 hollywood walk of fame

12 hollywood walk of fame

Parkeren

We moesten 10 dollar betalen voor ongeveer twee uurtjes parkeren in de parkeergarage bij de kruising Vine Street en Hollywood Boulevard. Later parkeerden we op Sunset Boulevard en daar was het parkeren een stuk goedkoper, zo’n 25 cent per half uur.

13 hollywood walk of fame

Ben jij ooit op de Walk of Fame geweest?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.