De leukste leren tasjes in Valencia

Altijd leuk om nieuwe winkeltjes in Valencia te ontdekken. Valencia is, in tegenstelling tot veel mensen denken, een hele grote stad. Ik ben er nu een stuk of 8 keer geweest en ik heb nog steeds niet alles ontdekt.

Tijdens een super leuke looproute door de wijken Rusafa en Canovas kwam ik dit leuke tassenwinkeltje tegen. Hij is echt ini-mini en ziet er vanaf de buitenkant niet heel aantrekkelijk uit dus zelf was ik er waarschijnlijk straal voorbij gelopen.  

Baobab

Als je binnenkomt bij Boabab ervaar je wel even een wow-momentje. Het hele winkeltje hangt vol met super leuke leren tassen, rugzakken, heuptasjes en noem maar op. De tassen hangen zelfs tot het plafond. Het was helemaal niet duur, de kleine tasjes waren rond de 25 euro, dus als je een leren tasje zoekt moet je hier zeker naartoe gaan.

Ik had helaas geen tijd om de hele route door Rusafa en Canovas te lopen maar volgende keer ga ik verder. Er zaten namelijk nog veel meer leuke winkeltjes en andere hotspots.

Adres Baobab:
Calle Cádiz 33, Valencia

Weet jij nog meer leuke winkels in Valencia?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

1 Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.