Marina Beach Club Valencia

Eindelijk heb ik een kijkje genomen bij de nieuwe hotspot aan het strand van Valencia, de Marina Beach Club. Helaas was het net even bewolkt toen ik aankwam, maar ik kreeg wel een goede indruk van de strandtent.

Locatie

De strandtent ligt tussen het strand en de haven in, vlakbij het science park. Het is wel een stukje verder op Playa de Malvarrosa dan waar ik normaal gesproken lig te bakken,  maar de locatie is goed te bereiken. (Ja, ik lig af en toe ouderwets te bakken op het strand van Valencia met zo min mogelijk stof aan mijn lijf. En ja, daar komt zelfs zonneolie bij kijken.)

Uitzicht

Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht over het strand en de zee met het zwembad op de voorgrond. Dit geeft het meteen een luxe uitstraling.

De bar

In het midden van het terras stonden twee ronde bars waar lekkere drankjes en cocktails klaargemaakt worden. De prijzen vallen mee, voor een glas cava betaal je zo’n drie euro.

De club

Hier ben ik nog niet geweest maar ik zag wel een soort podium staan waar DJ’s kunnen draaien. Ik denk dat hier ‘’s avonds en in de zomer feesten gehouden worden. Dat zal ik deze zomer even checken want dan ga ik weer!

Processed with VSCO with a5 preset

Heb jij nog tips voor Valencia? 

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.