The Narrows

Onze eerste hike in Zion National Park was door The Narrows. Ik had van tevoren aan een park ranger gevraagd welke routes we moesten lopen als we maar een paar dagen hadden en dit was een van de routes die hij aanraadde. Eerst loop je door het ‘makkelijke’ gedeelte, de River Walk. Dit is gewoon een pad langs de rivier. Daarna houdt het pad op en kom je bij The Narrows.

Vanaf The Narrows loop je door de rivier. Een super mooie route, maar wel pittig. Vooral als je op je All Stars bent. Na een uur had ik het wel gehad, het is namelijk geen rondje maar je moet dezelfde weg terug. We zijn toch nog een stuk doorgelopen en maakten na een tocht van twee uur rechtsomkeer. Op de terugweg ging het wat sneller want als er lastige stukken kwamen met grote keien onder water (waardoor ik vaak door mijn enkels ging) leunde ik even op mijn vriend om er sneller doorheen te komen.

1 riverside walk 4 the narrows 5 the narrows 6 the narrows 7 the narrows 8 the narrows 9 the narrows 10 the narrows 11 the narrows 12 the narrows 13 the narrows 14 the narrows16 the narrows

Relaxen

Heerlijk zo’n dagje wandelen maar het kost een hoop energie. Na het hiken in Zion Park ben je moe, vies en heb je pijnlijke voeten. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om een fijn hotel met een lekkere douche, een bad en als het even kan ook zo’n fijne whirlpool te hebben. Geloof me, dat heb je wel verdiend na zo’n dag in The Narrows. Wij zaten trouwen in het La Quinta Inn hotel vlak buiten Zion National Park in het dorpje Springdale. Er gaan shuttle bussen het park in, want je mag er niet komen met je eigen auto.

19 la quinta inn springdale17 la quinta inn zion national park 18 la quinta inn springdale

 Lijkt het jou leuk om door The Narrows te lopen?

 

[mmp-map]

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.