New York, New York

Gisteren ben ik teruggekomen uit New York, mijn favoriete stad aller tijden. Ik wilde helemaal niet weg en er waren nog te veel leuke dingen te doen, maar helaas zat de week er weer op. Ik maak nog veel blogs met tips en belevingen, maar hier alvast een voorproefje.

Op deze foto’s wilde ik vanuit de buurt Greenwich Village naar Chelsea. We hadden net een hapje gegeten en wilden een drankje gaan doen op de rooftop van het Standard Hotel. Op z’n New Yorks hou ik daarvoor natuurlijk een taxi aan. De yellow cabs in New York zijn echt geweldig. Niet alleen omdat ze heel praktisch zijn, maar ze zijn ook niet weg te denken uit het straatbeeld en bepalen mede de sfeer van de stad. Op de foto’s is deze sfeer van New York goed te zien vind ik.

IMG_1920 IMG_1986IMG_1821 IMG_1985  IMG_1917 IMG_1987 IMG_1984 e521806a68d73b16d2dc4498a9b0900e

 Hou jij ook zo van New York?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.