Outfit: Happy In Red

Heel happy in red voel ik mij altijd in dit jasje. Toen mijn broertje in Milaan studeerde en ik daar op bezoek ging, paste ik hem in een winkel. Ik vond hem gelijk mooi, alleen dacht ik: “Wanneer draag ik nou een rode jas, dat past nergens bij?” Eenmaal terug in Nederland had ik spijt dat ik deze red coat (erg Pretty Little Liars) niet had gekocht en vroeg ik mijn broertje of hij hem alsnog wilde halen.

Afgelopen week trok ik hem weer uit de kast om te dragen tijdens een strandwandeling in Egmond aan Zee. Het rood knalt er lekker uit bij de kleuren van het strand.

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO

Processed with VSCO with f2 preset

28

Processed with VSCO with f2 preset

Wat vind jij van deze rode jas?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.