Outfit: op de Amsterdamse grachten

We hadden een paar mooie zonnige dagen in Amsterdam, maar wat was het koud!  Toch ging ik er samen met vriendin Xandra op uit om deze foto’s te schieten en terwijl de temperatuur rond het vriespunt lag, deden we deze shoot ook nog eens zonder jas.  Als je goed naar de foto’s kijkt zie je dat ik eigenlijk aan het verkleumen ben. Door de zon op het water is het lichteffect wel erg mooi geworden vind ik.

De schoenen die ik aan heb, kocht mijn broertje laatst voor mij bij de Nike Outlet in Amsterdam Osdorp. Ze waren super goedkoop en ik ben er erg blij mee. Leuk kleurtje voor de zomer!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 

Wat vind jij van deze outfit?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.