Redondo Beach bij zonsondergang

Tijdens mijn rondreis in Amerika verbleef ik in Redondo Beach, een stadsstrand ten zuiden van Los Angeles. Dit bleek achteraf niet zo’n handige plek want elke dag reed ik een uur op en neer naar Hollywood. Pas ‘s avonds kwam ik weer terug bij mijn hotel aan het strand. Hier kon ik vlak buiten het hectische Los Angeles van een vredige zonsondergang genieten op een bijna verlaten Redondo Beach.

De zee was wild en ik had nog nooit zulke hoge golven gezien. Ik keek vanuit een typerend mint groen lifeguard huisje naar de roze wolken en de ondergaande zon. Dit leverde wat mooie plaatjes op.

redondo beach sunset 1 redondo beach sunset 2 redondo beach sunset 3 redondo beach sunset 4 redondo beach sunset 6 redondo beach sunset 7 redondo beach sunset 8

Ben jij wel eens in Los Angeles geweest?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.