Santa Barbara, luxe kustplaats

Santa Barbara is een bekend vakantie resort in Californië. Je kunt er voornamelijk relaxen, dineren en winkelen. We verbleven daar in het Hyatt hotel aan de kust. Na het inchecken gingen we gelijk naar de State Street, daar zijn allemaal winkels en restaurants. We hebben gewinkeld en een flink stuk gelopen op State Street en zijn daarna nog even op de pier geweest. Rond een uur of vijf zijn we weer terug gegaan naar het hotel om te zwemmen en om in de whirlpool te zitten.

Na het douchen gingen we weer richting State Street. ‘S middags hadden we al gereserveerd bij restaurant Cielito, op een leuk pleintje met een Spaanse sfeer. Het personeel was heel aardig en het eten was een beetje Mexicaans-achtig, dit zie je veel in Californië. Als voorgerecht hadden we een Californian Ceviche, dit werd ons favoriete voorgerecht de rest van onze road trip. Het is een soort dip met schelpdieren, heel verfrissend.

1 santa barbara 2 santa barbara 3 santa barbara 4 santA barbara 5 santa barbara 7 santa barbara 8 santA barbaraBen jij wel eens in Santa Barbara geweest?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.