The perfect getaway: Egmond aan Zee

Ik schreef al eerder eens over Egmond aan Zee, omdat ik hier vaak te vinden ben. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter is dit mijn favoriete plek om de drukte van Amsterdam af en toe te ontsnappen. Mijn moeder heeft hier een appartement aan het strand. Hier kom ik gelijk in vakantiesferen met aan de voorkant uitzicht op zee en aan de achterkant uitkijk over de duinen.

In Amsterdam wordt het mij af en toe net iets te rumoerig.  Ik woon in een klein huis in een van de drukste wijken, de Pijp, en dan is het fijn om rust te vinden in Egmond in een eigen huis. In de avond kijk je uit op een compleet leeg strand en luister je naar de zee. Overdag kun je wandelen in de duinen of over het strand. Maar het liefst zit ik op ons balkon met wijn en eten naar de zee en de mensen de op het strand lopen te kijken.

Waar zoek jij rust op in Nederland?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.