Vlog #2 – Zwangerschapsverlof

Er zijn vrouwen die enorm fit zijn tijdens hun verlofperiode, ik was daar helaas niet een van. Vanaf de 26e week had ik zo erg last van maagzuur dat ik steeds rechtop in bed moest slapen. Vanaf de 32e week kwam er een gekneusde rib bij van de baby schopjes, hierdoor had ik de hele tijd pijn.

Ik kon eigenlijk niet heel veel doen tijdens zwangerschapsverlof omdat ik slecht sliep, veel pijn had en dus continu moe was. Toch probeerde ik nog wel te genieten van de vrije tijd. Hierbij een kijkje in mijn leven en wat ik zoal op een dag ging doen tijdens zwangerschapsverlof.

De vlog speelt zich af op een willekeurige dag toen ik 37 weken zwanger was. Uiteindelijk ben ik met 40+5 bevallen dus ik moest nog ruim drie weken wachten toen ik dit opnam!

Wat deed jij tijdens je zwangerschapsverlof?

 

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.