Waarom je een keer naar Keukenhof moet gaan

Gek genoeg ben ik mijn hele leven nog nooit naar Keukenhof geweest. En dit terwijl het een enorme toeristische attractie is met jaarlijks een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. Met de foto’s van Keukenhof word je dan ook elk jaar tussen maart en mei doodgegooid.

Ik moest dit met mijn eigen ogen zien en ging er een dagje op uit als toerist in eigen land. Afgezien van de drukte in Keukenhof, begreep ik waarom hier zoveel toeristen op af komen. Ik legde het voor je vast op de foto.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ben jij al eens in Keukenhof geweest?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.