Ben je op zoek naar een professionele travelwriter/blogger, social influencer? Laten we dan samenwerken!

Wat bieden wij?

Marketing campagnes

Denk hierbij aan gesponsorde posts, linkbuilding, brand ambassadorship, social influence, promoties, weggeefacties en sponsorship. Bereik het glampacker publiek over de hele wereld. De actie wordt actief gedeeld via alle social media platformen. Daarbij wordt fotografie en tekst van hoge kwaliteit geleverd. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Product review

Verkoop je een product dat interessant is voor lezers van Glampacker.nl? Of verleen je een dienst die je onder de aandacht van reizigers wil brengen? Wij leveren een gedetailleerde, eerlijke review. Hiervoor vragen wij een sample van het product plus een redelijke vergoeding.

Accommodatie review

Ik verblijf graag in een accommodatie (hotel, appartement verhuur, bed & breakfast, glamping) om hier een review over te schrijven op Glampacker.nl. Voor een accommodatie review maak ik foto’s van hoge kwaliteit die worden gedeeld op de blog en op alle social media kanalen (30.0000 volgers).

Persreizen/destination marketing

Ik ben beschikbaar om over de hele wereld te reizen om redactionele en social media aandacht te geven aan bestemmingen, tours, restaurants, accommodaties, evenementen, cruises, vliegtuigmaatschappijen, spa’s en conferenties. De kosten hiervoor moeten wel gedekt worden.

Bent je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur dan een duidelijk en specifieke e-mail naar info@glampacker.nl met daarin informatie over het bedrijf, de doelstellingen + verwachtingen en een uitleg van de manier waarop je samen wil werken met Glampacker.nl. Wij sturen zo snel mogelijk iets terug!

Social media statistieken

Blog statistieken

Maandelijkse pagina views: 28.724
Unieke bezoekers per maand: 14,339

Focus: Instagram + blog
Geslacht lezer: 67% vrouw / 33 % man
Leeftijd lezer: 18 – 44 jaar
Kernwoorden: luxe, natuur, gastronomie, reizen

Member van

 
Lionshome
Travel Massive
Influencers at work
Blog Brains
The Influencers Movement
Brandambassadors
 
Instagram
Mailing List


GET IN TOUCH

We’re very approachable and would love to speak to you. Feel free to call, send us an email, Tweet us or simply complete the enquiry form.

SEND ME A MESSAGE

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

// ]]>