Wishlist: een oneindige roadtrip

Ik ben gek op road trips! Na mijn road trip door Europa van afgelopen zomer heb ik de smaak weer helemaal te pakken. Het leuke aan road trips vind ik dat je helemaal flexibel en vrij bent om te rijden naar de plek waar jij op dat moment heen wil. Je kunt tussendoor stoppen als je dat zelf wil of je kunt een leuke binnendoor weg nemen waar je opeens een mooi landschap tegenkomt.

Autorijden vind ik sinds ik mijn rijbewijs heb al heel ontspannend. Als ik een road trip maak in het buitenland vind ik het eigenlijk altijd jammer dat ik weer naar huis moet. Het duurt altijd te kort! Daarom zou ik wel eens een oneindige road trip willen maken. Of ja, misschien niet helemaal oneindig maar in ieder geval eentje die langer duurt dan een paar weken.

Waar zou jij een keer een road trip willen maken?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.