Wishlist: op het strand slapen

Sleep on the beach

Iets wat ik nog nooit heb gedaan is echt op het strand slapen. Ik heb wel eens in huisjes op het strand geslapen in Thailand en mijn moeder heeft een mooi appartement aan het strand van Egmond, maar echt op het strand slapen heb ik nog nooit gedaan.

Dit is ook zeker iets wat ik van plan ben te gaan doen in Australië tijdens onze road trip. De planning is om een 4 wheel drive te kopen waarmee we ook off road kunnen. Lekker het strand op dus, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat worden!

Heb jij wel eens op het strand geslapen?

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.