Wishtlist: surfen in Australië

Iets wat sinds een tijdje op mijn wishlist staat is leren surfen. Een surfcursus is natuurlijk zo geboekt maar wat ik eigenlijk zou willen, is dichtbij het strand wonen en elke dag kunnen surfen.

En dan het liefst in Australië. Gek genoeg ben ik er nog nooit geweest maar ik heb altijd al het idee gehad dat ik er wel zou kunnen wonen. Ik heb van mijn moeders kant een aantal familie leden in Sydney wonen dus ik zie vaak mooie foto’s voorbij komen op Facebook.

Wat nu ook meespeelt is dat ik een lover heb die in Australië geboren is en graag een keer voor langere tijd terug wil. Hij komt uit de buurt van Perth dus ik zou er niet gek van opkijken als ik over een tijdje een paar maanden of misschien langer in Australië zit. En dan natuurlijk vlakbij het strand zodat ik kan gaan surfen en zoveel mogelijk buiten kan leven.

Er is nog niks gepland dus voor alsnog staat het alleen nog op mijn wishlist, maar als ik de zaakjes wat beter uit ga zoeken dan geef ik wel een update!

Bekijk hier wat er nog meer allemaal op mijn wishlist staat!

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.