Yoghurt Barn

yoghurt barn amsterdam high tea

Het eerste waar ik aan denk bij een high tea zijn roze chocolade cakes en andere suikerbommen maar wie zegt dat een high tea niet lekker en gezond kan zijn? Dit weekend had ik een high tea bij de Yoghurt Barn in Amsterdam, een verjaardagscadeau van mijn vriendinnen! Kijk eens wat voor gezonde lekkernijen ze allemaal serveerden!

yoghurt barn amsterdam

Dit is de high tea plaat die we bij de Yoghurt Barn kregen. Ziet er lekker uit toch?! Zoals je ziet kregen we hangop gemaakt van biologische yoghurt met verschillende toppings, biologische sapjes, verschillende broodjes van Vlaamsch Broodhuys met bruschette en biesloop hangop dips, granolacake, brownies, shortcake en fruitsalade. 

tea yoghurt barn amsterdam

We konden zoveel thee drinken als we wilden tijdens het eten! Dit zijn de verschillende soorten thee die ze serveerden bij Yoghurt Barn, ze komen van TeaBar. Ik vond vooral Hello Sunshine erg lekker!

yoghurt barn de pijp

toetje yoghurt barn

Na het eten konden we ook nog een toetje kiezen, een yoghurtje met twee verschillende toppings. Toppings die je zoal kunt kiezen zijn verschillende soorten fruit, maar ook superfoods gojibessen en chiazaden. 

www.yoghurtbarn.nl
Eerste van der Helststraat 80, Amsterdam

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.