Zo ontstond het idee om naar Australië te gaan

Naar Australië gaan is voor mij altijd al een droom, ten eerste om er rond te reizen en en ten tweede ook zag ik mezelf wel wonen in een mooi huisje ergens aan de kust. Toen ik een relatie kreeg met Toby vertelde hij ook over zijn ideeën over Australië. Hij is er geboren en is op z’n 10e naar Nederland gekomen met zijn ouders. Het was dus vanaf het begin van de relatie al een plan om er ooit samen heen te gaan voor een vakantie of voor langere tijd.

Samenwonen

Omdat we plannen hadden om samen te gaan wonen waren we op een zaterdagmiddag in Ikea aan het rondkijken om wat nieuwe meubels en accessoires aan te schaffen. Ik was bezig om mijn huis te verhuren en bij hem in te trekken omdat zijn huis een stuk groter is.

Het interieur

Naar mijn mening ziet zijn huis eruit als een mancave met veel zwart en grijs. Daar wilde ik natuurlijk wat aan doen voordat ik er ging wonen dus we zochten meubels voor de slaapkamer, studeerkamer, kledingkamer en woonkamer. Het kwam er eigenlijk op neer dat ik het hele huis aan wilde pakken, waar ik overigens van mijn vriend carte blanche voor kreeg tot mijn grote vreugde. Want wie wil er nou niet opnieuw een huis inrichten?

De knoop werd doorgehakt op een suffe zaterdag in de Ikea.

De Ikea

Lopend door Ikea kwamen we op het onderwerp hoeveel het allemaal mocht gaan kosten. Waarbij mijn vriend het argument gebruikte dat we over een jaar waarschijnlijk toch in Australië zaten dus dat we niet te veel moesten investeren. Waarop mijn reactie was: “Waarom gaan we dan überhaupt een heel huis opnieuw inrichten, dan kunnen we toch net zo goed nu gaan?”

Vanaf dat moment liepen we nog wel door de Ikea maar hadden we helemaal geen oog meer voor meubels. We hadden een nieuw plan en waren er allebei helemaal enthousiast over aan het fantaseren. Over een paar maanden zitten we in Australië!

Laura Saija

Hi, I'm Laura from Amsterdam. I currently live in Australia with my boyfriend for at least a year. Read all about my travels on glampacker.nl! x Laura

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.